1) Όροι

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ MOTO-BIKE ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

 

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος www.moto-bike.gr.

 

2) Παρεχόμενες πληροφορίες και Προϊόντα

 

H Εταιρία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

3) Περιορισμός ευθύνης

 

Η Εταιρία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

 

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

 

Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.

 

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

4) Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ευστράτιου Καρακωνσταντή.Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρίας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρία ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Εταιρίας ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

5) Ευθύνη Χρήστη

 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.moto-bike.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

6) Ασφάλεια

 

Η Εταιρία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 

 

7) Αγορά Προϊόντων

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ MOTO-BIKE ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

 

Η Εταιρία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

8) Αλλαγή ή Επιστροφή Προϊόντων

 

Η Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών αναφέρεται αναλυτικά στην ομώνυμη ενότητα.

 

 

9) Ακύρωση Παραγγελίας

 

Η παραγγελία σας καταχωρείτε προς εκτέλεση μονάχα μετά την ολοκλήρωση όλων τον βημάτων του καλαθιού αγοράς και την προβολή του αντίστοιχου μηνύματος.

 

Εάν μετά την ολοκλήρωση την υποβολής παραγγελίας επιθυμείτε την ακύρωση της, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα, είτε τηλεφωνικά είτε μέσο της φόρμας επικοινωνίας.

 

Για παραγγελίες που έχουν παραληφθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών ή μεταφορών για αποστολή στον πελάτη, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ακύρωση.

 

10) Τρόποι Πληρωμής

 

Τραπεζικό Έμβασμα

 

Πληρωμή με Αντικαταβολή.

 

Πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας. Επιλέον χρέωση αντικαταβολής 2€.

 

Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα

 

Μπορείτε πολύ απλά να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Αφού πατήσετε «Επιβιβέβαιωση Παραγγελίας» στο τελευταίο στάδιο της αγοράς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πύλη διασύνδεσης με το Alpha Commerce της Alpha Bank όπου έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

 

Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα μεταφερθείτε ξανά στο Goldy.gr και η αγορά σας θα έχει ολοκληρωθεί. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας αφού ΜΟΝΟ το ασφαλές σύστημα της τράπεζας θα έχει πρόσβαση σε αυτά και όχι η εταιρία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος.

 

 

11) Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος

 

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της Εταιρίας είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής της. Ωστόσο σε επιλεγμένα προϊόντα, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «Top Web προσφορές», η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

 

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

 

12) Αποστολές - Έξοδα αποστολής

 

Τα προιόντα αποστέλλονται μέσα στο διάστημα των 2 εργάσιμων ημερών μετά την κατάθεση σας σε τράπεζα (ολοκλήρωση πληρωμής).

 

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μεταφορικές εταιρίες κάνουν παράδοση στο πλησιέστερο υποκατάστημα της περιοχής σας και κατόπιν ειδοποίησης.

 

Στα προϊόντα της Κατηγορίας Ποδήλατα, καθώς και στις Υποκατηγορίες αυτής, το κόστος Αποστολής είναι στα 15€ και θα πρέπει να προπληρώνετε.

 

Στην περίπτωση τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή η μεταφορά δεμάτων μεγάλου βάρους γίνεται με την εταιρεία ΕΛ.ΤΑ..

 

Η υπηρεσία παρέχεται από κατάστημα σε κατάστημα ή/ και κέντρο διαλογής (hub) σε όλο το χερσαίο δίκτυο της ΕΛ.ΤΑ. και στην Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω, τη Λευκάδα, τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

 

Tα ποδήλατα παραδίδονται μονταρισμένα, ρυθμισμένα και (μερικώς, αλλά αρκετά) συσκευασμένα, έτοιμα προς χρήση ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση.

 

Οι μοτοσυκλέττες παραδίδονται υποχρεωτικά με πινακίδες κυκλοφορίας. Τα έξοδα έκδοσης πινακίδων δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η Moto-Bikes αναλαμβάνει μετά από συνεννόηση να ολοκληρώσει τις διαδικασίες έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας και να παραλάβετε τη μοτοσυκλέτα σας με πινακίδες.

 

Αποστολές προς το εξωτερικό δεν πραγματοποιούνται.

 

Για τυχόν καθυστερήσεις από πλευράς της μεταφορικής εταιρείας δεν ευθυνόμαστε.

 

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

 

 

Έξοδα αποστολής στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι στα 15€

 

* Για αντικείμενα μικρού όγκου (προϊόντα εκτός από ποδήλατα και μηχανές), το κόστος αποστολής είναι κατόπιν συνεννόησης

 

* ΜΟΝΟ για τα αντικείμενα μεγάλου όγκου, το κόστος αποστολής θα πρέπει να προκαταβάλλεται σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμους για να ολοκληρωθεί η αποστολή του προϊόντος.

 

 

Πληρωμή με αντικαταβολή(σε όλη την Ελλάδα) Επιπρόσθετη χρέωση δωρεαν σε όλη την Ελλάδα

 

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό. Χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του εφοσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

 

Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την μεταφορά ή κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

13) Καθυστέρηση παραγγελίας

 

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

i. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Η εταιρία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οίκων που εμπορεύεται. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

 

ii. Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στην πληθώρα των προϊόντων που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου κάποιο προϊόν να μην υπάρχει στο υπολογιζόμενο στοκ. Στην περίπτωση αυτή κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις

 

iii. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας

 

iv. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

 

 

14) Εγγυήσεις

 

Τα προϊόντα καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή τους. Για την παροχή εγγύησης θα εξετάζεται από την εταιρία η τήρηση των όρων όπως αυτοί αναφέρονται από τον κατασκευαστή. Δεν θα παρέχεται εγγύηση σε περίπτωση οπού το προϊόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του.

 

Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

της «ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ».

 

 

 

Η παρούσα Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποσκοπεί στο να περιγράψει τον τρόπο συλλογής, χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, που τυγχάνουν επεξεργασίας από την ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, (εφεξής χάριν συντομίας η Εταιρεία).

 

 

 

Είδη προσωπικών δεδομένων και σκοπός επεξεργασίας τους από την Εταιρεία.

 

 

 

Η Εταιρεία συλλέγει και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, που της έχετε εσείς αποστείλει ηλεκτρονικά, μέσω της συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας, όπως όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ο.κ.. Με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, επιτρέπεται στην Εταιρεία η ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής πώλησης και τιμολόγησης των πωληθέντων προϊόντων.

 

Μετά την ολοκλήρωση των προαναφερθέντων διαδικασιών, τα στοιχεία σας παραμένουν στα αρχεία της εταιρείας, μόνο για λόγους που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία (λ.χ. φορολογικούς λόγους), χωρίς να χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους (marketing, αποστολή διαφημιστικών εντύπων κ.ο.κ.), ούτε από την Εταιρεία, ούτε από τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εκτός αν τούτο απαιτείται από το νόμο.

 

Εάν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής – ηλεκτρονικής πώλησης και τιμολόγησης προϊόντων, επιθυμείτε τα στοιχεία σας να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον από την Εταιρεία, με σκοπό την ενημέρωσή σας για λόγους προώθησης προϊόντων, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 

 

 

Χρησιμοποίηση COOKIES.

 

 

 

Η Εταιρεία θα ήθελε, επίσης, να σας ενημερώσει ότι στην ιστοσελίδα της χρησιμοποιούνται COOKIES.

 

 

 

Τα Cookies είναι μία τυποποιημένη μέθοδος καταγραφής των προτιμήσεων των χρηστών, όταν αυτοί επισκέπτονται ιστότοπους, για να διασφαλιστεί μία καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Αυτές οι προτιμήσεις αποθηκεύονται σε ένα αρχείο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

 

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί, επίσης, <<αναλυτικά cookies>>, τα οποία της επιτρέπουν να αναγνωρίζει και να μετρά τον αριθμό των επισκεπτών της και να βλέπει πως κινούνται οι επισκέπτες στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Αυτό την βοηθά να βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπου, λ.χ., ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που χρειάζονται.

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί, μόνιμα cookies και cookies περιόδου λειτουργίας. Τα μόνιμα cookies παραμένουν μόνιμα στον υπολογιστή σας, μέχρι να τα διαγράψετε εσείς οι ίδιοι. Τα cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται αυτόματα όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπο και μεταβαίνετε σε έναν άλλο ή όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, λ.χ. αλλαγή ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης, εύρεση και διαγραφή των cookies από το σκληρό σας δίσκο, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.allaboutcookies.org.

 

 

 

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εταιρεία, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@moto-bike.gr.

Buy BabyStore
Demos 3
Close

Babystore Demos

Check our main demos, layouts, shop and single product pages variants.