ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
210 5980023697 9201149
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

ΓΕΝΙΚΑ

Η Moto-Bikes εγγυάται ότι θα λάβετε ακριβώς τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει όπως συμπληρώσατε στην Online παραγγελία σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Τα προιόντα αποστέλλονται μέσα στο διάστημα των 2 εργάσιμων ημερών μετά την κατάθεση σας σε τράπεζα (ολοκλήρωση πληρωμής).

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μεταφορικές εταιρίες κάνουν παράδοση στο πλησιέστερο υποκατάστημα της περιοχής σας και κατόπιν ειδοποίησης.

 Στην περίπτωση τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή η μεταφορά δεμάτων μεγάλου βάρους γίνεται με την εταιρεία ΕΛ.ΤΑ.

Η υπηρεσία παρέχεται από κατάστημα σε κατάστημα ή/ και κέντρο διαλογής (hub) σε όλο το χερσαίο δίκτυο της ΕΛ.ΤΑ. και στην Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω, τη Λευκάδα, τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

Τα ποδήλατα όταν γίνονται αποστολή παραδίνονται σε κούτα μερικώς συναρμολογημένα .

Οι μοτοσυκλέττες παραδίδονται υποχρεωτικά με πινακίδες κυκλοφορίας. Τα έξοδα έκδοσης πινακίδων δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η Moto-Bikes αναλαμβάνει μετά από συνεννόηση να ολοκληρώσει τις διαδικασίες έκδοσης πινακίδων κυκλοφορίας και να παραλάβετε τη μοτοσυκλέτα σας με πινακίδες. 

* ΜΟΝΟ για τα αντικείμενα μεγάλου όγκου, το κόστος αποστολής θα πρέπει να προκαταβάλλεται σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμους για να ολοκληρωθεί η αποστολή του προϊόντος. 

Δεχόμαστε πληρωμή μέσω κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας Alpha Bank.
Κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό στο όνομα Καρακωνσταντής Ευστράτιος, με αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας. 

Απλός Λογαριασμός: 382-002101-033725 
Κωδικός IBAN λογαριασμού: 
GR8801403820382002101033725 

Αποστολές προς το εξωτερικό δεν πραγματοποιούνται. 

Για τυχόν καθυστερήσεις από πλευράς της μεταφορικής εταιρείας δεν ευθυνόμαστε.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα μεταφοράς.