ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
210 5980023697 9201149
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Πως πραγματοποιείται η αποστολή των προϊόντων;

Η αποστολή των προϊόντων σε μικρού όγκου αντικείμενα πραγματοποιείται με το ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα Courier .Η αποστολή ποδηλάτων,μοτέρ και μεγάλου όγκου αντικείμενα πραγματοποιείται με το ΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ .

Ποιο είναι το κόστος της αποστολής;

Το κόστος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Κατά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, θα εμφανιστούν τα έξοδα της αποστολής σας.

Από τι εγγύηση ακολουθούνται τα ποδήλατα;

Τα ποδήλατα της εταιρείας ORIENT ακολουθούνται από 5 χρόνια εγγύηση για τον σιδερένιο σκελετό, ενώ 3 χρόνια εγγύηση για τον αλουμινένιο σκελετό. Τα ποδήλατα της εταιρείας BULLET συνοδεύονται από 3 χρόνια εγγύηση στον σκελετό τους.

Τα υπόλοιπα εξαρτήματα του ποδηλάτου όπως ανάρτηση,ταχύτητες,φρένα , καλύπτονται με αντικατάσταση σε περίπτωση κατασκευαστικού λάθους για περίοδο 1 έτους , υπό την προϋπόθεση να πραγματοποιούνται τα service στο κατάστημα αγοράς ή σε άλλο ειδικευμένο κατάστημα ποδηλάτων όπως αναγράφεται και στην εγγύηση.

Τι μέγεθος να επιλέξω;

Η επιλογή μεγέθους γίνεται ανάλογα με την ηλικία και το ύψος του κάθε παιδιού ή ενήλικου. Σας παραθέτουμε παρακάτω ένα μεγεθολόγιο.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας μου;

Ο χρόνος παράδοσης στα μικρού όγκου αντικείμενα είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες(Με ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα Courier). Η παράδοση για μεγάλου όγκου αντικείμενα (Ποδήλατα,Μοτέρ κλπ) είναι 3-6 εργάσιμες ημέρες (Με ΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ).

Σε ποια μορφή παραλαμβάνω το ποδήλατο που έχω παραγγείλει;

Τα ποδήλατα αποστέλλονται σε κουτί για την προστασία τους και χρειάζονται μερική συναρμολόγηση όπως μπροστινή ρόδα,σέλα,πετάλια,τιμόνι, και εάν χρειαστεί μια μικρή ρύθμιση στις ταχύτητες και στα φρένα για ενήλικα ποδήλατα. Στα παιδικά ποδήλατα απαιτείται μόνο σέλα,πετάλια,τιμόνι και βοηθητικές ρόδες .

Η τιμή του Eshop είναι ίδια με την τιμή του καταστήματος;

Οι τιμές που αναγράφονται είναι 2 .Η μία προορίζεται για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες όπως αναγράφεται , και μία που τοποθετείται στο φυσικό μας κατάστημα . Σε κάθε προϊόν αναγράφονται και οι δύο ισχύουσες τιμές.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει το κατάστημα μας είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή.(Εκτός από μεταφορικά ποδηλάτων και μοτέρ)
  • Τραπεζική Κατάθεση.(Εάν υπάρχουν έξοδα αποστολής τραπέζης επιβαρύνουν τον καταθέτη)
  • Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Τι γίνεται αν το προϊόν που παραλάβω είναι λάθος ή ελαττωματικό;

Σε περίπτωση που έχουμε στείλει λάθος προϊόν , αναλαμβάνουμε άμεσα την αντικαταβολή του με δικά μας έξοδα μεταφοράς. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας αποστείλετε κάποιες φωτογραφίες στο email info@moto-bike.gr .