ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N87 LEDLIGHTN-C 30 Μεγαλύτερη προβολή

ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N87 LEDLIGHTN-C 30

Νέο

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

243,00 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος Κράνους Fullface
Βάρος 1.420gr

Άλλες πληροφορίες

- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΗΣ (το Lexan ™ είναι εμπορικό σήμα της SABIC.)
 
- ΔΙΠΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΛΙΕ (Δύο εξωτερικά κελύφη)
 
- AIR BOOSTER (Αποκλειστικό σύστημα εξαερισμού που εξασφαλίζει τον βέλτιστο αερισμό, όπου το κεφάλι του αναβάτη χρειάζεται περισσότερο. Αποφεύγει οποιαδήποτε διασπορά: ο αέρας εξάγεται και αναγκάζεται να εισέλθει στις πιο κρίσιμες περιοχές για να εξασφαλίσει μέγιστη άνεση και στις ακραίες συνθήκες οδήγησης).
 
- WIND PROTECTOR (Εύκολο αφαιρούμενο, εμποδίζει την διείσδυση αέρα από την περιοχή του πηγουνιού).
 
- Αφαιρούμενη και πλένεται, η εσωτερική επένδυση από άνετα, μαλακά και φρέσκα υφάσματα, με αντιβακτηριακή επεξεργασία, που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση. Η εσωτερική επένδυση όλων των μοντέλων έχει αναπτυχθεί σε ένα πειραματικό σχήμα στο MotoGP και το Superbike Μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί χάρη στον αποκλειστικό μηχανισμό snap.)
 
- EYEWEAR ADAPTIVE (Το νέο και αποκλειστικό προσαρμοστή γυαλιών (EA) είναι σχεδιασμένο για την άνεση των φορέων γυαλιών.Με έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο, η EA μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ένα χώρο στα μαξιλάρια των μάγουλων για τους ποδιούς των γυαλιών.Το σύστημα είναι αναστρέψιμο, έτσι ώστε τα μαξιλάρια cheeck να μπορούν να επιστραφούν στην αρχική διαμόρφωση.)
 
- ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΑΣΗΣ (Αποκλειστική αντιηλιακή προστασία τοποθετημένη στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό του προστατευτικού καλύμματος, μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί: απλά κάτω ή ανελκυστήρας για χρήση ή αποκλεισμό.) Κατασκευάζεται από SABIC Innovative Plastics (πρώην General Electric Plastics) Lexan® OQ και Το S / R (ανθεκτικό στη διάβρωση) και το F / R (ανθεκτικό σε ομίχλη) είναι χρήσιμο σε όλες τις περιπτώσεις, είναι εύκολο να αφαιρεθεί όταν δεν είναι απαραίτητο ή για κανονικές εργασίες συντήρησης και καθαρισμού.
 
- ΟΨΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Γυαλί ταχείας αποδέσμευσης χωρίς εργαλεία.)
 
- ΟΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ "ULTRAWIDE" VISOR (Η μεγάλη επιφάνεια του επιτρέπει να έχει μια ευρύτερη όψη, επίσης πλευρική, αυξάνοντας έτσι την ενεργητική ασφάλεια.) Όλα τα καλύμματα είναι ανθεκτικά στη διάβρωση (S / R).)
 
- MICROLOCK (σύστημα συγκράτησης με μικρομετρική ρύθμιση.)
 
- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (Προστατευτικό αλεξήνεμο με σιλικόνη-σφραγισμένο προφίλ) (FSB - Πλήρες Σιλικόνη) Το εξάρτημα του Nolangroup είναι το αποκλειστικό σύστημα ρύθμισης που υιοθετείται από το Nolangroup. η απομάκρυνση δεν είναι απαραίτητη.)
 
- N-COM (Είναι η σειρά των συστημάτων επικοινωνίας που σχεδιάζονται για κράνη Nolan N-Com. Η κοινή ανάπτυξη των κράνους και των ενδοσυνεννοημάτων εξασφαλίζει ασυναγώνιστα αποτελέσματα και ποιότητα.)
 
- ESS READY (έτοιμο για το σύστημα ESS (Emergency Stop Signal)) Φρένο έκτακτης ανάγκης: μια λυχνία LED υψηλής έντασης ανάβει κάτω από απότομη επιβράδυνση Θέση: σταθερή λυχνία LED για ορατότητα Φως ομίχλης: λαμπτήρας LED που αναβοσβήνει για συνθήκες χαμηλής ορατότητας. να ενσωματώνονται άψογα σε συμβατά κράνη χωρίς να επηρεάζουν την άνεση ή την αεροδυναμική.)

Reviews

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Write a review

ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N87 LEDLIGHTN-C 30

ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N87 LEDLIGHTN-C 30

Write a review